Het Foute Kerstfeest 2023

Kerstnacht 24 december – Lasloods, Vlissingen

Dit wil je niet missen!
Het foutste feest van het jaar!

Het Foute Kerstfeest 2023

Kerstnacht 24 december – Lasloods, Vlissingen

Dit wil je niet missen!
Het foutste feest
van het jaar!

De Lasloods dateert uit 1956 en is een stoere, maritieme locatie voor bedrijfsfeesten, beurzen en andere evenementen.

De Lasloods is gebouwd als onderdeel van het Rijn Schelde Montage Bedrijf. Het verkeerde in matige staat toen de laatste industriële gebruiker het pand een jaar of tien geleden verliet.

Na een grondige renovatie is het pand aan een nieuw leven begonnen als evenementenlocatie. De loods telt 1.600 vierkante meter, staat er superstrak bij en beschikt nu over onder meer vloerverwarming.

Het is een uniek pand op een unieke plek, aan drie zijdes omspoeld door water en zicht op de vissershaven van Vlissingen. De Lasloods ligt op loopafstand van het NS station, heeft een bushalte voor de deur en kent ruime parkeergelegenheid.

De Lasloods is makkelijk te bereiken, heeft alle faciliteiten en is als evenementenlocatie zeer breed inzetbaar.

De Lasloods is bij uitstek een multifunctionele evenementenlocatie. De locatie is makkelijk te bereiken, er is volop parkeergelegenheid, de ruimte is volledig flexibel in te delen en de vele eigen faciliteiten zorgen voor een zeer brede inzetbaarheid.

Bedrijfsfeesten, productpresentaties, beurzen, seminars, concerten, diners, markten, dance-events, shows of congressen: de Lasloods is  er ideaal voor!

Deel Het Foute Kerstfeest

LASLOODS VLISSINGEN

Adres:
Tweede Binnenhavenweg 8, Vlissingen

Email: info@hetfoutefeestvlissingen.nl